Juhász Ádám

@ Life Design Coach

Ádi 12 külföldön töltött év után költözött haza. 7 éve szabadúszik, tanácsadóként, life- és executive coach-ként is dolgozik. A politikai és nemzetközi fejlesztéspolitikai tanácsadói pálya után az emberek, szervezetek és közösségek fejlesztése felé orientálódott az elmúlt években.

„A siker azt jelenti számomra, hogy minden nap egy jobb verziója tudjak lenni önmagamnak, ami pedig a munkámban inspirál, hogy ebben másoknak is segíteni tudjak” – Ádi

Ázsiában és Európában tapasztalati tanulás alapú készségfejlesztő és döntéshozatali tréningeket, vezetőképzési programokat tervezett és vezetett elsősorban globális vállalatok vezetőinek, valamint change management és szervezetfejlesztési tanácsadóként dolgozott. Ezen a területen előszeretettel alkalmazott gamifikációs megoldásokat, olyan modelező eszközként használva mint a póker, szabaduló szoba és sakk.

A sokszínű tapasztalatát felhasználva, Ádi 2 éve kifejlesztett egy Life & Income Portfolio Design modellt, amit először a saját bőrén tesztelt, hogy annak lépéseit másoknak is át tudja adni.

Talks

  • Juhász Ádi: A pénzügyi stabilitás és a szabadság különleges kapcsolata.