Barta Nikolett

@ oktatásmódszertan fejlesztő

Szenvedélye a gyerekek, fiatalok és útkereső fiatal nők fejlesztése, támogatása és inspirálása, így elsősorban ilyen jellegű programok megálmodásán, megszervezésén és megvalósításán dolgozik élményalapú oktatásmódszertani eszközök segítségével. Hisz a közösségek erejében, az értékteremtő munkában, szeret érdekes emberekhez kapcsolódni, közösen alkotni velük, vagy éppen támogatni őket a fejlődésben.

Jelenleg két fő projekten dolgozik – a Bridge Bizniscool élményalapú vállalkozási műhely gyerekeknek, amely a Bridge Budapest és a Logiscool közös kezdeményezéseként jött létre másfél évvel ezelőtt, valamint a 2018 januárjában útjára induló Womenspiration, amely egy fiatal nőknek szóló inspiráló, fejlesztő rendezvénysorozat.

Ezen kívül élete fontos része az „Így dolgozunk mi” kezdeményezés, melyek megálmodója és létrehozójaként tréningek, táborok szervezésével, pályaválasztási coachinggal segíti elsősorban az Y és Z generációs fiatalokat.

Társalapítója a Business Women’s Network női közösségnek, továbbá karrier coachinggal támogatja a fiatal, pályakezdő nőket önmaguk és szakmai életútjuk megtalálásában.

MentorTribe nevű, újonnan induló mentorációs kör tagje, akikkel közösen 2018 év végén jelent meg „Az Y modell” című könyvük.

Talks

  • Barta Niki: Szenvedéllyel alkotni – így definiáltam újra a munka fogalmát!