Stygár László

Home / Portfolio / Stygár László
Stygár László

A Számlázz.hu szolgáltatás-fejlesztési vezetője, alapító-tulajdonosa.

Informatikusként és a dinamikusan növekvő, ma már negyvenezer hazai vállalkozást kiszolgáló Számlázz.hu visionary leader-eként fő kompetenciája a friss fintech-trendek lehetőségeit a hazai számlázási megoldások terén megjeleníteni.

Laci előadásában közérthetően, példákkal alátámasztva mondja el, hogy mik azok a digitális megoldások, amelyek egyszerűbbé teszik egy egyszemélyes vállalkozó életét. Szó lesz többek között az elektronikus számlázás kulisszatitkairól, az autokasszáról, a mobilszámlázásról, a digitális eszközök (számlázó, bankszámla, könyvelési rendszer, ERP, webshop, stb.) közötti egyre inkább automatizált kommunikációról.

A 2005 óta vezető online számlázó fő erőssége nem csupán az automatizált számlakibocsátás, hanem az a rengeteg járulékos szolgáltatás, amivel megkönnyíti a vállalkozók életét.

A Számlázz.hu mára nemcsak szabadúszóknak, mikrovállalkozóknak, e-kereskedőknek, és a teljes kkv-szektornak nyújt széles körű pénzügyi technológiai megoldásokat, hanem olyan piacvezető cégeknek is, mint a  Sziget, a Libri, vagy a Jegy.hu.