Máthé Kata

Home / Portfolio / Máthé Kata
Máthé Kata

grafikus, a Remarker alapítója.

Kata két gyerek anyukájaként vágott bele egy akkor még kevéssé ismert műfajba, a valós idejű grafikus jegyzetelésbe. Ennek a művészeti ágazatnak a lényege, hogy például konferenciák, előadások vagy beszélgetések alkalmával a grafikus illusztrációkat, jegyzeteket készíti, amik segítik a megértést, kiemelik a lényegi mondanivalót, és nem utolsó sorban látványossá és izgalmassá teszik az eseményt.

Befektetni való tőke és vállalkozásindítási tapasztalat nélkül vágott neki az üzlet beindításának. Gyakran vállalt promóciós munkát is annak érdekében, hogy ismertséget szerezzen, kapcsolatokat építsen. Az üzleti életben Kata tehetsége és szorgalma jó alap, de csak alap, melyhez az önismereti folyamatokban megerősödött tudatossága és hite hozta a sikerhez elengedhetetlen ötvözőanyagot. Kezdetektől érezte, hogy menni kell előre, mert az így befektetett energia meg fog térülni.

A belső hang nem tévedett, Kata és a Remarker azóta neves magyar és nemzetközi konferenciák résztvevője. Eddig Európa hét országában, továbbá az USA-ban, Izraelben, Hong-Kongban jegyzeteltek konferenciákon, vagy globális vállalatok belső rendezvényein.  Jegyzeteik nemcsak az előadások alatt aratnak nagy sikert, hanem az események utókommunikációjában is tökéletes összefoglaló anyagok.