Lukács Péter

Home / Portfolio / Lukács Péter
Lukács Péter

Szoftverfejlesztő, a 2006-ban alakult Digital Natives egyik alapítója. A cég azóta Európa egyik legnagyobb Ruby fejlesztő csapatát építette fel és sikeresen indította útjára a Nostromo projekt menedzsment szoftvert, amelynek jelenleg világszerte közel 3500 felhasználója van. A Digital Natives főleg nemzetközi projekteken dolgozik, webes és mobil alkalmazások fejlesztésén, a tervezéstől kezdve a szakmai konzultáción át a megvalósításig.

A változatos projekteken az állandó alkalmazottakon kívül számos szabadúszó is dolgozik. A magas színvonal és a folyamatos megújulás, kreativitás megőrzése érdekében a Digital Natives-nál kiemelkedő jelentősége van a szabadúszókkal közös munkának, a projekthez leginkább passzoló csapat megalkotásának.

Előadásában Lucas az évek során összegyűjtött tapasztalatokat osztja meg velünk, elmondja, hogy szerinte mik a „Superlancer” ismérvei, azaz mi kell a versenyképességhez, milyen személyiségjegyek és tulajdonságok szükségesek ahhoz, hogy egy szabadúszóval újra és újra együtt dolgozzanak.