Filep Szilvia

Home / Portfolio / Filep Szilvia
Filep Szilvia

A Freelancer Festival megálmodója.

Szilvi 4 éve csöppent bele a hazai szabadúszók és közösségi irodák világába, amikor elvállalta az Upwork online munkaközvetítő platform hazai képviseletét. 2013 áprilisa és 2015 júliusa között közel 50 tréninget tartott szabadúszóknak az online munkáról, a projekt alapú munkavégzésről. 2013 szeptemberében alapította meg a Freelancers in Hungary meetup csoportot, amelynek ma már több mint 1000 tagja van. A havi találkozók keretében inspiráló bemutatkozók, személyes márkáról, hatékonyságról, időgazdálkodásról, ügyfélszerzésről szóló előadások, tréningek szervezésével segíti a hazai független szakembereket. 2016 novemberétől Veszprémben is elindította a meetup sorozatot, a célja, hogy a független munkaerőnek szóló közösségi programok, szakmai előadások idővel minden megyeszékhelyen elérhetőek legyenek.

Az évek során teljesen magával ragadta a független szakemberek kreativitása, nyitott gondolkodása, a közösségi iroda modell, az alapítók és ott dolgozók, bérlők lelkesedése, valamint a globális munkaerőpiaci “forradalom”, mely alapjaiban változtatja meg az emberek munkáról való gondolkodásmódját és mindennapjait.

Erősen hisz benne, hogy Magyarországon is érdemes és időszerű beszélni ezekről a változásokról és együtt alakítani egy minden szereplő számára hatékonyabb, izgalmasabb és boldogabb jövőt a munkaerőpiacon.