Barta Niki

Home / Portfolio / Barta Niki
Barta Niki

A KAPTÁR operatív vezetője, projekt manager.

Niki a KAPTÁR közösségi iroda egyik oszlopos tagja, az Így dolgozunk mi kezdeményezés egyik megálmodója és életre keltője, a Business Women’s Network társalapítója és jelenleg pályaválasztási coachként bontogatja szárnyait.

A sokféle szerepében való zsonglőrködés, a különböző közösségek (fel)építése és működtetése élteti igazán. Létrehozni a semmiből valamit, amit aztán sok munkával és egy jó csapattal jelentőssé és szerethetővé lehet tenni – ez számára az igaz hajtóerő.

Niki a KAPTÁR csapatát  több, mint 4 éve erősíti, jelenleg leginkább az üzletfejlesztésért és projektmenedzsmentért felel.

Párjával 2014-ben hozták létre a Highlights of Hungary, a Kreatív és a Coca-Cola által is díjazott innovatív pályaorintációs programjukat, az Így dolgozunk mi-t, amelyben segítik a fialokat, hogy bepillantást nyerjenek a valódi munka világába, hogy tudatosabb és megalapozottabb döntést hozzanak a jövőjükkel kapcsolatban. Erről meséltek a 2016-os TEDxYouth-on is.

Niki szenvedélye a fiatalokkal való foglalkozás, imádja azt látni, ahogyan kibontakoztatják tehetségüket és megtalálják a saját útjukat. Emiatt vágott bele a csoportos képzések és programok tartása mellett az egyéni pályaválasztási coachingba, ahol még inkább szeretné támogatni a felnövő generációt.

Niki mindig is kis csapatokban tudott jól működni, hisz a közösségek erejében, de abban is, hogy mindenkinek megvan a saját szakmai küldetése, amelyhez a szabadúszó lét egy remek megvalósítási formát kínál.