Balog Peti

Home / Portfolio / Balog Peti
Balog Peti

Szövegíró, online marketing specialista.

Szabadúszó szövegíróból lett online marketingvállalkozó, ContentPeter néven jelenleg három kontinens kisvállalkozásainak nyújt segítséget a hatékonyabb online kommunikációban. Írásai magyar nyelvterületen először 2015-ben a Hello Magyarok-on jelentek meg, ahol szerkesztőként és társtulajdonosaként a külföldön élő, dolgozó, vagy éppen csak utazó honfitársaink történeteinek elmesélésében segédkezett.

Már az egyetemi évei alatt is nagy érdeklődéssel fordult az újszerű munkavégzési megoldások iránt, mindezt párosítva az utazás és utazási írás iránti szenvedélyével. Jelenleg leginkább Budapest, valamint hazánk a nagyvilágban elfoglalt helye foglalkoztatja leginkább, különös tekintettel az egyre népszerűbb digitális nomád életmódra. Egy koreanisztikás, illetve egy kommunikációs diploma egyetlen hazai szűk keresztmetszeteként különleges nézőpontjából szemléli az utazás, vállalkozás, szabadúszás és remote work egyre szerteágazóbb világát.

Legújabb projektje, a bocsimiawifi.hu online magazin is ezen témák tükrében keresi a néhol komolytalan válaszokat a globális-lokális érvényesülés nagyon is komoly kérdéseire.